Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων

Πιστοποίηση
Κίνα Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Juneng Machinery (China) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Pemisahan getaran Dan bunyi kedua-Dua adalah εντάξει, berjalan kadar aliran 11㎥/χ

—— Hossain

Ο εξοπλισμός τρέχει κανονικά, το ποσοστό ροής είναι εντάξει, ευχαριστεί το μηχανικό.

—— prakash

* Ο εκπαιδευτής ενεργοποιεί τη μηχανή. Έκανε μια πλήρη συντήρηση. * Κανένα ζήτημα * Ο εκπαιδευτής έκανε μια καλή εργασία. Ευχαριστίες.

—— Amro Alropshy

이미 확인 된 모든 구분 기호입니다. 아무런 문제가 없습니다.

—— Kim

Масло не проходит через линию промывки, Качество масла не плохое.

—— Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων

Ο καψαλίζοντας ήλιος, που ψήνει τη yixing πόλη --κεφάλαιο αγγειοπλαστικής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων  0

Σε μια τέτοια ημέρα καψίματος τον Αύγουστο, ο γραμματέας κομμάτων jian οδήγησε τους δημοτικούς και άλλους σχετικούς ηγέτες τμημάτων στο εργοτάξιο οικοδομής του νέου προγράμματος της Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ, για να διευθύνει μια συγκεντρωμένη «αναθεώρηση» των επιτευγμάτων κατασκευής του εξαμηνιαίου προγράμματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων  1

Η Co. μηχανημάτων Juneng Jiangsu, ΕΠΕ άρχισε το υψηλής απόδοσης πρόγραμμα διαχωριστών δίσκων με τη συνολική επένδυση Yuan 630 εκατομμυρίων, που καλύπτει έναν τομέα 126666 τετραγωνικών μέτρων. Ο διαχωριστής δίσκων των προϊόντων προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες υψηλών σημείων όπως η biopharmaceutical βιομηχανία, η πετροχημική βιομηχανία, το πετρέλαιο και η παχιά βιομηχανία τροφίμων, κ.λπ., η οποία συμφωνεί με την κατεύθυνση της εθνικής βιομηχανικής ρύθμισης δομών και έχει τις προοπτικές ενός ευρέος αγοράς διαστήματος και ανάπτυξης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα νέο εργαστήριο για το διαχωριστή δίσκων  2

Η MU fujun, πρόεδρος των μηχανημάτων Junneg, συνόδευσε το γραμματέα Shen στην περιοχή προγράμματος για να παρατηρήσει και να εκθέσει την πρόοδο του προγράμματος στο γραμματέα Shen προσωπικά.

 

Το δυτικό εργοστάσιο των μηχανημάτων Juneng θα χτιστεί σε μια διεθνή πρώτης τάξεως βάση παραγωγής διαχωριστών, με 4 νέα τυποποιημένα εργαστήρια 32000 τετραγωνικών μέτρων και 1 ευφυές εργαστήριο 11.000 τετραγωνικών μέτρων, και το εργαστήριο 34000 τετραγωνικών μέτρων που αποκτιέται από τα αρχικά μηχανήματα Lingren θα μετασχηματιστεί. Ο εξοπλισμός που αγοράζεται θα διαμορφωθεί με τους πιό προηγμένους εσωτερικούς CNC τόρνους. Μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος, η ετήσια ικανότητα παραγωγής 3.000 φυγοκεντρωτών μπορεί να διαμορφωθεί και ο όγκος ετήσια πωλήσεων μπορεί να υπερβεί Yuan 600 εκατομμυρίων.

 

Αυτή τη στιγμή, η περιεκτική συνολική έκταση του νότιου εργοστασίου Yixing, του βόρειου εργοστασίου, του δυτικού εργοστασίου και του εργοστασίου του Ναντζίνγκ έχει φθάσει σε 500.000 τετραγωνικά μέτρα, αληθινά που πραγματοποιούν το στρατηγικό στόχο της μεγαλύτερης βάσης παραγωγής του διαχωριστή φίλτρων στην Κίνα και που οδηγούν τη βιομηχανία. Τα μηχανήματα Juneng θα αναπτύξουν περαιτέρω τη διεθνή αγορά, θα επεκτείνουν τη διεθνή επιχείρηση, και θα παγιώσουν την τρίτη θέση στη βιομηχανία.

Χρόνος μπαρ : 2019-08-08 14:59:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lee

Τηλ.:: 86-13601538852

Φαξ: 86-0510-87501218

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)