Μας ελάτε σε επαφή με
Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13601538852

WhatsApp : +8615261687768

Γραμμή Παραγωγής
Η εταιρεία καταλαμβάνει έκταση 280000 τετραγωνικών μέτρων, κτίριο έκταση 1850000 ㎡, και οι ετήσιες πωλήσεις είναι πάνω από 600 εκατομμύρια RMB? έχει ένα τέλειο κέντρο επιστημονικής έρευνας, επιθεώρησης και δοκιμών και περισσότερους από 1300 εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων 50 εργαζόμενοι έχουν ανώτερο τίτλο επαγγελματικής ποιότητας και 320 εργαζόμενοι έχουν μέση επαγγελματική ποιότητα τίτλου.

Η εταιρεία έχει πάνω από 200 σύνολα διάφορα μεγάλης κλίμακας εξοπλισμού παραγωγής, περιλαμβάνουν το ενιαίο γερανό που ταξιδεύει με ικανότητα ανύψωσης 100T. Λόγω αυτών των εγκαταστάσεων παραγωγής, τώρα η εταιρεία μπορεί να παράγει το μεγαλύτερο μηχάνημα με ύψος 16 μέτρων και βάρος 200T. περισσότερα από 5000 σύνολα ειδών φίλτρων και πάνω από 2000 σύνολα φυγοκεντρητών διαχωρισμού καθώς και άλλα 1000 σύνολα δοχείων πίεσης θα κατασκευαστούν κάθε χρόνο.

Juneng Company έχει συγκεντρωθεί μια εξαιρετική βάση ορατότητας και φήμης σχετικά με την πλούσια εμπειρία σχεδίασης και κατασκευής κατά τη διάρκεια αυτών των τριάντα ετών, επιπλέον ότι κατέχει επίσης περισσότερα από 50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Εξαρτάται από αυτές τις εμπειρίες, τώρα η εταιρεία είναι υπερήφανη που είναι ο ηγέτης προμηθευτής σε μια τέτοια βιομηχανία με περίπου το 80% εγχώριου μεριδίου αγοράς στη βιομηχανία πετρελαίου και λιπών, χημική βιομηχανία, φαρμακευτική βιομηχανία, βιομηχανία ποτών, πετροχημική βιομηχανία, βιομηχανία βαφών, και είναι ένας από τους γνωστούς παραγωγούς και προμηθευτές στον κόσμο.

Διαχωριστής δίσκων & Εργοστάσιο αντλιών

Φίλτρο Εργοστασίου

Εργοστάσιο φυγοκέντρησης & εξατμιστή

Δωμάτιο υποδοχής

OEM / ODM

OEM/ODM είναι διαθέσιμο

Ε & Α

Οι φιλοσοφίες ανάπτυξής μας είναι βασισμένες σε συνεχή ενισχύονται με το σύνολο των καινοτόμων ιδεών.

 

5% του εισοδήματος πωλήσεων διατίθεται στην εντατική έρευνα 

 

8% του εργατικού δυναμικού διατίθεται στη δραστηριότητα ανάπτυξης.

 

Κατά συνέπεια, η επιχείρηση είναι κύρια των πολυάριθμων δικαιωμάτων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ποιοτικών νέων αναπτυγμένων προϊόντων.

 

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.