Μας ελάτε σε επαφή με
Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13601538852

WhatsApp : +8615261687768

Juneng Machinery (China) Co., Ltd.

Εμπειρογνώμονας της κατασκευής του φίλτρου και του διαχωριστή

  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
  • Juneng Machinery (China) Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Juneng Αριθμός Υπαλλήλων 1000~1300
Ετήσιες πωλήσεις 80,000,000-90,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 1988
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

 

Η ομάδα Juneng είναι κατασκευαστής μεγάλων κλιμάκων με τη Co. μηχανημάτων Juneng υποκαταστημάτων συγκεκριμένα (Κίνα), το ΕΠΕ της και τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ.

 

Έχουμε τέσσερα εργοστάσια που εντόπισαν στην πόλη του Ναντζίνγκ και Yixing με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

 

 

Η επιχείρηση είναι υπερήφανη για να είναι ο ηγέτης σε τέτοια βιομηχανία με το μερίδιο εγχώριας αγοράς 80% στη βιομηχανία ελαίων & λιπών, χημική βιομηχανία, βιομηχανία φαρμάκων, βιομηχανία ποτών, βενζίνη-χημική βιομηχανία, και είναι τώρα ένας από τους γνωστούς παραγωγούς και τους προμηθευτές στον κόσμο. Τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τις ΗΠΑ, γερμανικά, Κορέα, Ιαπωνία, Πακιστάν, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ και ούτω καθεξής.

 

 

Συμμετέχουμε ενεργά στις διάφορες εσωτερικές και ξένες εκθέσεις όπως η έκθεση ACHEMA και καντονίου

 

 

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένου του φίλτρου, διαχωριστής, η καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση και αντλία. Επιπλέον, έχουμε λάβει τα πιστοποιητικά CE, το πιστοποιητικό και το ISO 9001 πιστοποιητικό κ.λπ. του U ASME

 

Πιστοποιητικό του ISO 14001:2015

 

Πιστοποιητικό του U ASME

Οι περιοχές επιχείρησης τώρα 280.000 τετραγωνικά μέτρα στην πόλη Nangjing και την πόλη Yixing Jiangsu Province.We έχουν περισσότερους από 1100 υπαλλήλους ανθρώπων και που εξοπλίζει με πάνω από 1500 μονάδες του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και της ενοργάνωσης δοκιμής.

 

 

Γραφείο

 

Ιστοχώρος:

το https://chinajuneng.en.alibaba.com

το http://www.ju-neng.cn

 

Επαφή: Wechat

Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng επιχείρησης, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1988. Έχει μια ιστορία 30 ετών. 

 

 

Η Co. μηχανημάτων Juneng (Κίνα), ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2006, που βρίσκεται στο Ναντζίνγκ, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, η πώληση και η υπηρεσία του φίλτρου και της καράφας υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση.

 

 

Το έτος 2008, ήρθε με τον τρίτο κλάδο εργοστασίων μας Co. μηχανημάτων Jiangsu Juneng, ΕΠΕ κοντά στην έδρα.

 

 

Το 2016, εμπρός το εργοστάσιό μας στην πόλη Yixing.

 

 

Η επιχείρηση έχει τώρα τέσσερις βάσεις παραγωγής της με μια συνολική ικανότητα 280.000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη του Ναντζίνγκ και την πόλη Yixing, μόνιμα workforces περισσότερο από 1100 άνθρωποι και η γραμμή παραγωγής είναι καλά εξοπλισμένη με τα inits περισσότερο από το 2000 του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και της ενοργάνωσης δοκιμής.

Υπηρεσία

Υπηρεσία ομάδας Juneng:

 

Pre-sale υπηρεσία:

 

1. Υπαγόρευση στην απάντηση.

 

2. Η προνομιακή αναφορά παρέχεται.

 

      3. Η επίσκεψη εργοστασίων είναι διαθέσιμη εάν χρειάζεστε.

 

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:
 

Προσφέρουμε ειλικρινά τις διάφορες συναρμολογήσεις για την εισαγωγή και τους εσωτερικούς χρήστες διαχωριστών. Το επαγγελματικό προσωπικό μας θα σας δώσει τη βοήθεια και τις διαβουλεύσεις ανά πάσα στιγμή.

 

Κατάρτιση: 

 

Καθένας που έχει τη δυσκολία στη συγκέντρωση της μηχανής ενθαρρύνεται για να συμβουλευθεί τους μηχανικούς μας.

 

Επισκευή και συντήρηση:

 

Καμία ανάγκη θέματος ή όχι, wewill δεν συνεχίζει την ακολουθώντας υπηρεσία μεταπώλησης και λύνει το πρόβλημα της τεχνολογίας για κάθε πελάτη με τη βοήθεια των μηχανικών μας.

 

Η επιχείρηση Juneng παρέχει τα μέρη και την επισκευή, τη συντήρηση καθώς επίσης και τις techical συμβουλές για τον εσωτερικό και διαχωριστή εισαγωγών σε μακροπρόθεσμο. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα κάθε συντήρησης και υπηρεσίας.

 

 

Έχουμε την ανατροφοδότηση της εγκατάστασης και Επιτροπή, ο πελάτης μας θα μπορούσε να αξιολογήσει το μηχανικό μας και να εκτιμήσει αυτήν την υπηρεσία.

 

 

 

 

Η ομάδα μας
Την επιτυχία του Juneng από η υποχρέωση συμβάλλει κάθε μέλους της επιχείρησης. Επιπλέον, η ειδικότητα και η δυνατότητα κάθε μέλους γίνονται σεβόμενες και ξεθάβουν.
 
Τμήμα ανάπτυξης
 
 
Γραφείο μηχανικών
 
 
Τμήμα πωλήσεων
 
 
Τμήμα μεταπωλήσεων
 
 
Δωμάτιο υποδοχής
 
 
 
 
 
Εργαστήριο