Peeler σιφωνίων οριζόντια αυτόματη απαλλαγή διαχωριστών φίλτρων αμύλου φυγοκεντρική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηπειρωτική Κίνα
Μάρκα: Ju neng
Πιστοποίηση: CE / ISO / ASME
Αριθμό μοντέλου: GKH
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία πλαστικών ταινιών μέσα, ξύλινη συσκευασία περίπτωσης έξω
Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 40 σύνολα/μήνας

Peeler σιφωνίων οριζόντια αυτόματη απαλλαγή διαχωριστών φίλτρων αμύλου φυγοκεντρική

 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Οι σειρές GKH siphonic υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση είναι μια μηχανή νέου τύπου με μια μοναδική αρχή του χωρισμού, ποια σπασίματα μέσω της αρχής χωρισμού του γενικού διαχωριστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί το φιλτράρισμα, χρησιμοποιεί τα διπλά αποτελέσματα της φυγοκεντρικής δύναμης και της siphonic δύναμης για να ενισχύσει την ώθηση φιλτραρίσματος, κονταίνει το χωρισμό του χρόνου, και τόσο εξαιρετικά ενισχύει τη ρυθμοαπόδοση και χαμηλώνει την υγρασία στο υπόλειμμα.

 

Εκτός από το solid-liquid χωρισμό των μέσων λεπτών μορίων, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το soild-υγρό χωρισμό του μικρού μορίου, τη χαμηλή συγκέντρωση, το υψηλό ιξώδες, ένα πιό αργό ποσοστό, υψηλής επεξεργασίας και τις απαιτήσεις για μια καλή επίδραση πλύσης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Η μεταλλουργική ξύστρα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση μπορεί να μεταστραφεί μεταξύ της αυτόματης και χειρωνακτικής λειτουργίας, έτσι μπορεί να πραγματοποιήσει την περιοδική κυκλική λειτουργία της σίτισης, την αφυδάτωση, την πλύση και την απαλλαγή του υλικού τροφών.

 

Έναντι της κοινής μεταλλουργικής ξύστρας υποβάλτε σε φυγοκέντρωση, η sophonic μεταλλουργική ξύστρα υποβάλλει έχει τη siphonic δύναμη όπως το κενό, έτσι έχει την καλύτερη επίδραση ικανότητας παραγωγής και χωρισμού. Ειδικά, είναι κατάλληλο για το υλικό τροφών που έχει τα μικρά στερεά, υψηλό ιξώδες, αργή διήθηση και αυτός πρέπει να πλύνει το κέικ φίλτρων.

 

Πλεονεκτήματα

 

1 ) Αυτός ο φυγοκεντρωτής έχει την υψηλότερη ικανότητα παραγωγής από την κοινή μεταλλουργική ξύστρα να υποβάλει σε φυγοκέντρωση και η περιεκτικότητα σε υγρασία του κέικ φίλτρων είναι χαμηλότερη.

2 ) Το υλικό για τα συστατικά σχετικά με τα προϊόντα και το υγρό μητέρων μπορεί να είναι επέλεξε και παρεχόμενος από τους πελάτες σύμφωνα με τη διάβρωση των προϊόντων. Οι κατασκευαστές πρέπει να βοηθήσουν τους πελάτες για να κάνουν τις λογικές επιλογές. Η τελική απόφαση υπόκειται στη σύνδεση της σύμβασης. Συνήθως το υλικό μπορεί να είναι 0Cr19Ni9,321,316L, TA2, C276 και διπλός χάλυβας.

3 ) Η χρήση προώθησε τον προγραμματίσημο ελεγκτή λογικής (PC) στον ηλεκτρικό έλεγχο ελέγχου, είναι έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως οι μετακινήσεις είναι ακριβές και αξιόπιστο, μικρό μέγεθος, εύκολη ρύθμιση και συντήρηση, υψηλή αποδοτικότητα και μακρά ζωή.4 ) Αρκετοί ενδασφαλίζουν τις συσκευές ελέγχου βελτιώνουν ιδιαίτερα την ασφάλεια της μηχανής.

5 ) Επιπλέουσα ανάγκη απορροφητών πλατφορμών και κλονισμού να εγκατασταθούν στο κατώτατο σημείο του φυγοκεντρωτή για να μειώσουν τις ζημίες της δόνησης στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό.

 

Peeler σιφωνίων οριζόντια αυτόματη απαλλαγή διαχωριστών φίλτρων αμύλου φυγοκεντρική

 

Επιτυχώς εφαρμογή

 

Οι σειρές GKH siphonic υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση χρησιμοποιούνται ειδικά στην περίπτωση της υψηλότερης παραγωγής, τη χαμηλότερη υγρασία στο υπόλειμμα του κέικ και την ικανοποιητική πλύση.

 

Χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα βιομηχανίας του solid-liquid χωρισμού της πρώτης ύλης και των ενδιάμεσων προϊόντων, όπως τα τρόφιμα, φαρμακείο, χημική, εθνική υπεράσπιση και ούτω καθεξής.

 

Άμυλο Βιταμίνη Β
VC natrium Φωσφορικό άλας ασβεστίου
Saleratus Polyacrylonitrile

 

 

 

Τεχνικό Paramaters

 

Mofel GKH 800
Διάμετρος τυμπάνων 800 χιλ., περίπου 31,5 ίντσα
Μήκος τυμπάνων 450 χιλ., περίπου 17,7 ίντσα
Ταχύτητα τυμπάνων 1550 περιστροφές/λεπτό
Μέγιστος παράγοντας χωρισμού 1070
Δύναμη μηχανών 45 KW
Ικανότητα φόρτωσης 150 κλ
Βάρος 5500 κλ

 

 

Η υπηρεσία μας

 

1 . Συμμόρφωση στη χρονική ανοχή παράδοσης

 

2 . 12 μήνες εγγυητικής περιόδου από την ημερομηνία άφιξης μηχανών.

 

3 . Ο πελάτης θα μπορούσε να πάρει εκπαιδευμένος από το πεπειραμένο tecnician μας

 

4 . Κρατάμε πάντα ορισμένο επίπεδο καταλόγων ανταλλακτικών, το οποίο σημαίνει ότι η αντικατάσταση μπορεί να σας σταλεί σε έγκαιρων

 

Cetificate

 

ISO 19001: 2005, ISO 14001: 2015, OHSAS 18001: 2007,

 

U 38793 ASME

 

CE

 

BV

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13601538852

WhatsApp : +8615261687768